Om Os

ICOSMETICS

Innovative produkter & kurser til den skandinaviske skønhedsbranche

Bagom I Cosmetics

CEO Lone Mathiassen


Lone har siden 2006 haft klinikken By Luna og har opgraderet og efteruddannet sig indenfor en bred vifte af skønheds- & wellnessbehandlinger.

De seneste 7 år, udelukkende beskæftiget sig med sin store Passion: Permanent makeup, microneedling, nano infusion og brow styling, og deltager løbende i videreuddannelse både i ind- & udlandet.

i 2017 udvidede Lone sin aktivitet med endnu en virksomhed Innovative Cosmetics. En b2b virksomhed til den danske skønhedsbranche.

Her er Lone ide´mageren, der spotter trenden indenfor skønhedsbrancen, tester nye produkter, behandlinger til firmaet.

Lone er kursus instruktør indenfor Browstyling: opmålingsteknikker, brynfarvning, brow lamination samt ansigtsbehandlingerne nano infusion, microneedling & BB glow.


Seneste skud på stammen er den nye og unike hudplejeserie CURA. Alle produkterne er produceret og fremstillet i Danmark.
Produkterne er udviklet udfra den mangeårige branche erfaring, og i tæt samspil med kemiingeniører og farmaceuter.

Serien er nøje udvalgt og afstemt til de behandlinger Innovative Cosmetics udbyder, og forhandles til den professionelle kosmetolog, og kan erhverves som daglig ansigtspleje efter behandlingerne.
Konsulent & underviser: Isabella Nørskov


Isabella er uddannet lægeeksamineret kosmetolog, og har i lang tid arbejdet med alle de gængse behandlinger indenfor branchen.

Hun står derfor klar på at besvare jeres spørgsmål omkring produkterne og behandlingerne. Derudover fungerer hun også som kursusunderviser og markedsføringskonsulent. 

SIDSTE NYT:

21.01.2020

KURSUS Brow- & Lash Stylist 

INTRO PRIS feb.-marts-april KUN 3000 kr


19.12.2019

NYHED Vi lancerer til Januar 2020 et helt nyt og innovativt LASH LIFT SYSTEM, produceret i EU.


05.11.2019

Så er Online Kurset i Brow Lamination klar og ligger som produkt i webshoppen.

Gratis prøver

VIl du have testere på de sidste nye innovative produkter, TIlbud på start pakker, på nye produkter så TILMELD dig i formularen på forsiden.Innovative Cosmetics 

Huginsvej 30, 8800 Viborg

Danmark

CVR DK38380575

Email: info@icosmetics.dk

TLf: +4530600077 10-16 alle hverdage

Copyright @ All Rights Reserved