FAQ Brow henna

ICOSMETICS

Innovative produkter & kurser til den skandinaviske skønhedsbranche

Imperium Henna er et holdbart og brugervenligt øjenbrynfarve produkt, der er skabt af eksperter for fagfolk. Baseret på rene henna blade og de bedste hårfarvebestanddele (der er ingen rødligt i farverne).
Ren henna er grøn og viser en rød farve. Derfor er øjenbryns henna ikke 100% naturlig, fordi der altid er tilsat farvestof til henna for at producere en brun / ashy farve.
Henna kommer fra henna-busken (Lawsonia inermis). Denne busk stammer oprindeligt fra Nordafrika, Mellemøsten og Indien. Parfume er også lavet af blomsterne, og farvestoffet, der kommer fra de grønne blade, bruges til henna maling.

Vil du lære alle teknikerne og at udforme et perfekt bryn så se mere her:

Imperium Henna kommer i 6 højkvalitetspigmenterede farver, som du kan blande og matche sammen eller bruge individuelt. Du har en stor palet med farver, og du er i stand til at blande den perfekte nuance til hver enkelt kunde.
Imperium henna indeholder ingen barske kemikalier som ammoniak, bly eller brintperoxid og er ikke skadelig for din hud.
Imperium Henna farver håret og huden. Farverne forbliver på huden op til 14 dage (afhængig af hudtype og øjenbryn aftercare). Synligheden i brynhårene kan vare op til 8 uger. Dette giver dig mulighed for at nyde dine tonede øjenbryn længere og make-up er unødvendig.
Imperium henna udvikler sig hurtigere end andre henna-produkter og giver dig mulighed for at arbejde hurtigt og booke flere kunder om dagen.
Hennaen skal blandes med (varmt) vand, så du ikke har unødvendige omkostninger til at blande produkter.


Mange kvinder kan drage fordel af farvning af øjenbryn, inklusive personer med sparsomme eller lyse bryn. Men giver også en ekstra dimension til mennesker, der allerede har store fyldige og  smukke bryn.


Imperium henna dækker 100% gråt hår. Mens mange bruger øjenbrynblyanter til at udfylde og mørke plettet øjenbryn, er de samlede resultater midlertidig. Øjenbrynfarvning er en semi-permanent farve, der kan give langvarige resultater. Imperium henna er løsningen for folk der kan lide at vågne op med perfekte bryn. 

Alle henna farver sælges i 10gr krukker (80 behandlinger, hvis du overholder størrelse krav) Farverne fås i blond, lysebrun, mellembrun, mørkebrun, grå og sort. Og vi har også refill/genopfyld pakker, så du skåner både miljø og pengepung, når du fylder din glaskrukke op med en refill pakke.


Instruktioner:
Fjern make-up fra ansigtet.
Form om nødvendigt øjenbrynet med pincet, wax.
Skrub/peel mellem øjenbrynshårene.
Rens huden med hudrensende tonic.
Vælg den rigtige henna-farve til din klient.
Brug 1 ske henna og bland det med lige store mængder varmtvand for at få en fast pasta.
Anvend henna med stemplingsteknikken, så huden er godt dækket. Gør øjenbrynet meget skarpe langs kanterne ved hjælp af farvefjerneren.
Fjern fronten efter 5 - 7 minutter.
Fjern resten af farven efter i 10-12 minutter.
Giv din klient råd om efterbehandling.


Efterbehandling:
Undgå kontakt med vand i op til 24 timer, dette inkluderer: brusere, svømning, saunaer, wokring out og alle andre aktiviteter med damp, sved eller vand. Hvis du ønsker at nyde dine henna bryn fuldt ud, anbefaler vi dig at undgå at rengøre øjenbrynene dagligt. Hvis du vælger henna øjenbryn, skal du huske, at du skal bruge sol-blok på i sol, så du ikke får en allergisk reaktion. Huden Må ikke eksfolieres eller påsmøres i andre olieprodukter.


Allergi:
- Brug ikke Imperium henna, hvis din klient har alopecia (ekstrem hårtab).
- Hvis din klient er overfølsom over for henna.
- hvis din klient er allergisk over for hårfarve (PPD).

(PPD) P-phenylendiamin er en aromatisk amin, der bruges i alle typer aføjenbryns-/ og almindelige hårfarver. Denne amin kan forårsage en allergisk reaktion. Udfør altid en allergitest ved at lægge noget farve på et stykke nær armhulen. Allergien opstår inden for to dage. Hvis der er en allergisk reaktion, kan øjenbrynet ikke farves med  øjenbrynfarve eller henna, der indeholder PPD. Test altid med sort, da det har den højeste procentdel af PPD.

Imperium henna har langt under den tilladte PPD værdi/% indenfor EU, som er 4 %, men
Imperium henna og I Cosmetics er ikke ansvarlig for allergier, der evt kan forekomme hos dine kunder, hvis de ikke er bevidste om en latent allergi fra tidlige farvninger. 

SIDSTE NYT:

21.01.2020

KURSUS Brow- & Lash Stylist 

INTRO PRIS feb.-marts-april KUN 3000 kr


19.12.2019

NYHED Vi lancerer til Januar 2020 et helt nyt og innovativt LASH LIFT SYSTEM, produceret i EU.


05.11.2019

Så er Online Kurset i Brow Lamination klar og ligger som produkt i webshoppen.

Gratis prøver

VIl du have testere på de sidste nye innovative produkter, TIlbud på start pakker, på nye produkter så TILMELD dig i formularen på forsiden.Innovative Cosmetics 

Huginsvej 30, 8800 Viborg

Danmark

CVR DK38380575

Email: info@icosmetics.dk

TLf: +4530600077 10-16 alle hverdage

Copyright @ All Rights Reserved