Kursus

ICOSMETICS

Innovative produkter & kurser til den skandinaviske skønhedsbranche


Bliv professionel Brow- & Lash Stylist

Aldrig før har der været så meget fokus på bryn og vipper som lige nu. Browlift blev allerede i 2019 udråbt som året mest trendsættende behandling her i 2020, henna brynfarver er nu en uovertruffen konkurrent til de ordinære brynfarver, lashlift behandlingerne videreudvikles konstant for at sikre optimal kvalitet, der både laver det perfekte lift og samtidig farver og plejer vipperne.

 

Farve og ret af bryn er ikke længere 10 minutters ”venstrehåndsarbejde” mens kunden alligevel sidder ved frisørvasken har fået lavet negle eller påsat eyelashes, det kræver i dag helt andre professionelle færdigheder, værktøjer og tid end førhen.

 

Er du vippetekniker, negletekniker, studerende, kosmetiker, kosmetolog, frisør, makeup artist og trænger du til at få opgraderet dine færdigheder? Har du en drøm om at starte op i beauty branchen kombineret med dit nuværende erhverv?

 

Ønsker du at kunne tilbyde disse topprofessionelle behandlinger og øge din indtægt? så hop med på tidens hotte Trend " Brow - & Lash Styling"

 

 

Kursusindhold:  

Browmapping:

Lær at opmåle og optegne bryn efter de æstetiske principper, kundens ansigtsstruktur, knogler, muskler og mimik og med de rette opmålingsværktøjer.  Du lærer at bruge pre-inked thread, linialer, white paste og divider. Teknikkerne kan bruges til alle former for bryn opmåling ex. makeup, brynfarvning og permanent makeup.

 

Bryn farvning – grundlæggende teori i teknikker og produktkendskab Imperium Henna og BRONSUN browstyling/brynfarve

Imperium Henna kommer i 6 højkvalitetspigmenterede farver, som du kan blande og matche sammen eller bruge individuelt. Du har en stor palet med farver, og du er i stand til at blande den perfekte nuance til hver enkelt kunde.
Imperium henna indeholder ingen barske kemikalier som ammoniak, bly eller brintperoxid og er ikke skadelig for din hud og ikke testet på dyr.


Imperium Henna farver håret og huden. Farverne forbliver på huden op til 14 dage (afhængig af hudtype og øjenbryn aftercare). Synligheden i brynhårene kan vare op til 8 uger. Dette giver dig mulighed for at tilbyde dine kunder en brynfarvning der både varer længere end traditionelle brynfarver, farve huden v. sparsom hårvækst, og en farve, der plejer brynhårene. 
Imperium henna udvikler sig hurtigere end andre henna-produkter og giver dig mulighed for at arbejde hurtigt og booke flere kunder om dagen.
Hennaen skal blandes med (varmt) vand, så du ikke har unødvendige omkostninger til at blande produkter.

Hygiejne, farve-allergi/ppd, kontraindikationer, veganske produkter kontra traditionelle kemiske brynfarver. Trin for trin påføringsteknikken Imperium Henna/ alm brynfarver, holdbarhed og aftercare.


BRONSUN: Eneste brynfarve med "henna effekt". Holdbarhed på hårene 7 uger og på huden i 7 dage, en fantastisk browstylings palette af flere farver. Mixes med milk cream 3% 1:1. Trækketid bryn 7-10 minutter, vipper 15 minutter.

 

Voks -pinzet:

Du lærer de grundlæggende teknikker til voksbehandling/retning med pinzet for at opnå den perfekte form, brynet er opmålt efter med browmapping.


Brow- & Lashlift – grundlæggende teori, teknikker og produktkendskab: 
Du lærer at anvende de rette produkter, og at forstå forskellen på de to behandlinger , PH værdi, trækketider og lave et lashlift og browlift samtidigt, samt den afsluttende keratinbehandling.

 

Lashlift Express Color System:

En ny og innovativ lashlift serie fra Icosmetics, der forkorter behandlingstiden.

Giver et unikt og smukt vippeløft med farve og holdbarhed i 6-8 uger, produceret i Eu, vegan og ikke testet på dyr. Er du allerede certificeret i et andet lashlift system, er kurset stadig relevant for dig, så vi er sikret at du kan arbejde korrekt med systemet.


Browlift/Brow lamination:
Brow Lamination vil give kunden et fluffy og naturligt bryn. Denne behandling giver kundens bryn en symmetri, hvor hårene følger et andet og mere ensartet mønster, med laminering ændrer vi retning af hårene, så formen ser fyldigere, fluffy og naturel ud. Brow lamination afsluttes med en nærende keratinkur, der styrker hårstrukturen, øger vækst og giver glans samt vitalitet.
Brow lamination forbliver op til 8 uger i øjenbrynene.

 

Kurset er et intensivt kursus på 8 timer fra 10-18 med stor start pakke og afsluttes med udstedelse af Certifikat/Diplom ved selvstændigt gennemført behandlinger på modellerne. Du har efterfølgende mailsupport og adgang til lukket gruppe.

 Du skal bruge 2 modeller til dagen, og vi kan være behjælpelige med at skaffe modeller. Der vil være kaffe/the/vand og frugt. Du har under kurset mulighed for at købe yderligere materialer med kursus rabat.

 

Kursus i København afholdes ved Elite Art, Trepkasgade 6, København

Kursus i Viborg afholdes ved Avantgarde, Gravene 12, 8800 Viborg

 

INTRO PRIS 3000 kr

INTRO PRISEN GÆLDER FEB; MARTS; APRIL


 
Depositum 900 kr og depositummet refunderes ikke ved manglende restbetaling.

Restbetaling SENEST 14 dage før kursus start

 

 2 x WORKSHOP Nano infusion/BB glow-Microneedling 


For at du som klinikejer kan komme godt fra start med de fantastiske behandlinger, har vi sammensat et tilbud til dig, som både indeholder


MICRONEEDLING/CIT

BB Glow/Nanoinfusion 

STAYVE Start Kit


Fordelen ved denne workshop er, at der er max 3 kursister, så der er fuld fokus på dig og din læring.


Der er flere mulige start Kits: 
1 stk Cura Pen*
10 stk micro/nanomoduler til Cura Pen*
20 stk blandede Gold Ampoule & BB Glow Ampoule
1 stk Dermawhite Exfoliating Gel & Neutralising Foam Set

20 stk CURA Sheetmask
1 stk pensel

10 stk STAYVE aftercare
1 stk Kompendium & Certifikat


Vi afholder kurset,  hvor en af vores dygtige instruktører vil gennemgå teorien bag behandlingerne, samt demonstrere og udføre  nano infusion/microneedling/BB Glow behandlinger  sammen med dig. Afsluttes med udstedelse af certifikat.

Efter afsluttet kursus får du 20% RABAT på kommende materialekøb i webshoppen

Workshoppen varer ca 5 timer. Du skal selv skaffe 2 modeller til dagen


*Pris Microneedling/BB glow infusion, Cura Pen/nåle Start Kit 7900,-

Pris Microneedling/BB glow infusion Start Kit  uden Cura pen/nåle 6900,-

Ekstra ansat ex. start kit 1999 kr pr. person.


Workshoppen kan købes i særskilte moduler, hvis du ex. allerede har et certifikat i microneedling( skinpen, dermapen) eller kun ønsker at lære microneedling.


BB Glow infusion, Cura pen/nåle  Start Kit 4900 kr 3 timer


BB Glow infusion, uden Cura pen/nåle 3900 kr 3 timer

BB Glow infusion, uden cura pen/nåle ONLINE kursus 3499 kr 

Microneedling/CIT, Cura pen/nåle Start Kit 4900 kr 3 timer

Microneedling/CIT, uden Cura pen/nåle 3900 kr 3 timer


Tilmelding &; betaling

Vælg blot hvilken dato du ønsker, læg varen i kurven, og gå til betaling. Har du specielle kursusdatoer, der ikke er mulige at vælge, så kontakt Os for aftale.

Kurset afholdes i hele Danmark, undtaget på øer uden broforbindelse og i Malmö

*OBS:  

BB glow er IKKE  en ordinær skinpen/micro-needing behandling, men modulopdelt med særlige moduler, og BB glow serummet  infusioners i epidermis. Vi har desværre allerede erfaret, at der verserer mindre vellykkede videoer på nettet, og fysiske kurser, der fejlagtigt viser, at bb glow påføres med et micronåle-modul, og hvor der arbejdes alt for dybt i huden, hvilket på sigt vil give uoprettelige følger, da infusion i dermis vil give livsvarige men´, herunder hvad Titanium Dioxidens følgevirkninger, har givet adskillige ulykkelige permanent makeup kunder. Vi sætter derfor en ære i, at undervise dig i at udføre denne behandling 100% korrekt, af instruktører der er officielle BB glow trænere, og med mange års erfaring indenfor både traditionel microneedling og pmu.


Hvad er forskellen på Nano infusion og microneedling/Collagen induction therapy/mesoterapi?

Microneedling / CITer en af de mest populære og effektive behandlinger, der anvendes i dag til hudforyngelse. Med sin popularitet og den stadigt skiftende søgning efter forskellige hudprocedurer opstod udviklingen af Nano infusion. Dette medfører naturligvis forvirring, så mit mål er at forklare forskellene, så du ikke er i tvivl om noget efter du har læst herunder.

Nano infusion er også kendt som nanoneedling, MEN må IKKE forveksles med nanonåle fra permanent makeup branchen. 

Ligheder mellem nano og microneedling

Både Nano og mikroneedling behandlinger bruger en curapen ( dermapen, skinpen mv), der anvender engangsmoduler, og sikrer et ensartet stempling (op/ned) og starter en procedure, hvor huden målrettet arbejder på at genoprette sig, hvilket forbedrer hudstruktur, booster collagen og elastin produktionen.

Forskellen

For at forstå forskellen, så lad os starte med mikroneedling. Denne procedure bruger en reel nålepatron med 12/24/36 fine stifter, som kan justeres til forskellige dybder. Dette gør det muligt for behandleren at anvende overfladiske indstillinger fra 0,2 mm for følsomme områder omkring øjnene og dybere dybder op til 2,0-2,5 mm for store porer, acne, ar og rynker. Microneedling påvirker derfor både epidermis og dermis.

Mikroskader forårsaget af proceduren, stimulerer kroppens naturlige helingsproces, hvilket øger kollagen og elastinproduktionen for at fremme hudforyngelse. Denne procedure kan også være effektiv til pigmentering, strækmærker og endda hårtab.

Disse behandlinger udføres hver måned normalt i en serie på 3-6 behandlinger. Microneedling arbejder på et dybere niveau af huden og kræver ofte lokalbedøvende creme før behandlingen. Microneedling kan forårsage blødning, huden er rød og hævet efter behandlingen og har en nedetid på 12-48 timer.

Nano Infusion/BB glow

Nanomodulet virker lidt anderledes. Den bruger den samme type pen og bevægelse til at behandle huden, men nanomodulet er en metal eller siliconeplade, der er prikket med 81 kegleformede pins på 0,1 mm, hver med en diameter svarende til omkring 1/3 af et menneskeligt hår, som er næsten usynlig for det blotte øje. Når disse pins forsigtigt berører huden, danner de op til 200.000 usynlige nanokanaler. Så ingen NÅLE med nano infusion.

Disse mikroskopiske hårlignende kegler adskiller cellerne i epidermis for at tillade aktive produkter at blive skubbet ind i huden. Nanomodulet påvirker kun epidermis, der behandles indenfor den øvre 0.25 mm af huden.

Fordelene ved denne serum infusionbehandling omfatter reduktion af pigmenter, øget cellefornyelse, hudforyngelse og en øjeblikkelig glød uden nedetid. Denne behandling kan udføres hver uge for at exfoliere huden, er sikker for alle hudtyper og kan benyttes på øjenlåg - en luksuriøs lækker ansigsbehandling. Der er ingen smerte, blødning, ubehag eller nedetid.

Man kan derfor sammensætte behandlingen med begge metoder, kombineret i en behandling, eller hver for sig, hvilket giver behandleren uanede muligheder, og udføre en personlig tilpasset behandling på hver enkelt kunde, afhængig af kundens behov og ønsker.

 

 

 

 

SIDSTE NYT:

21.01.2020

KURSUS Brow- & Lash Stylist 

INTRO PRIS feb.-marts-april KUN 3000 kr


19.12.2019

NYHED Vi lancerer til Januar 2020 et helt nyt og innovativt LASH LIFT SYSTEM, produceret i EU.


05.11.2019

Så er Online Kurset i Brow Lamination klar og ligger som produkt i webshoppen.

Gratis prøver

VIl du have testere på de sidste nye innovative produkter, TIlbud på start pakker, på nye produkter så TILMELD dig i formularen på forsiden.Innovative Cosmetics 

Huginsvej 30, 8800 Viborg

Danmark

CVR DK38380575

Email: info@icosmetics.dk

TLf: +4530600077 10-16 alle hverdage

Copyright @ All Rights Reserved